USB-lighter

(20 customer reviews)
kr. 119,00
Vink farvel til den umoderne gaslighter, der skal fyldes op – og tænd i stedet lysene, bålet eller haveblussene med en genopladelig elektrisk lighter! Du oplader den med det medfølgende USB-kabel, og du behøver aldrig mere at bekymre dig om, hvor du får fat i lightergas. … læs mere her

Er USB-lighter på lager?

Annonce
Køb USB-lighter

Beskrivelse

Varefakta

  • Vare: USB-lighter
  • Pris: Kr. 119
  • Kategori: Interesser – Teknik}

USB-lighter er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

USB-lighter står på manges ønskeliste op til jul. Interesser – Teknik} kategorien indeholder mange eftertragtede gadgets. Coolstuff kan meget vel være den sjoveste webshop i Danmark, når der skal købes gaver. USB-lighter har 90 dages returret, som er mange flere dage end loven kræver. Har du svært ved at finde den sjove gave, kan du gøre det ret let for dig selv; det der skal i kurven er USB-lighter, så gaven sikres en glad modtager. Så alle lige er med: USB-lighter kan du ikke gå galt i byen med som receptionsgave. Mange gadgets bliver ofte opfattet som pjat, og det kan være derfor, at nogle, der er bange for at bruge gadgets som gaver. Det har ikke noget på sig, og du skal ikke lade det afholde dig fra din tanke om at give gadgets som gave, da mange gavemodtagere synes det er meget sjovere at få gadgets end f.eks. en vase.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

USB-lighter er et af de absolut mest popoulære produkter i kategorien Interesser – Teknik} af mærket hos internetbutikken Coolstuff. I dette år – og nok også mange år frem er et super populært mærke i øjeblikket, blandt shopper i hele Danmark. Ofte leder man efter den billigste USB-lighter, mange ender med at købe hos Coolstuff. Det er ikke så svært, det handler om at modtageren af din gave bliver glad. Når du er den glade giver af USB-lighter og pakker gaven pænt ind, at din gave bliver husket.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe USB-lighter online

Hvis du shopper online, er betingelserne lidt gunstigere, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og prissammenlignen er let at foretage, i de mange webshops der er på det danske marked. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En anden ting du også slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

20 reviews for USB-lighter

4.9 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “USB-lighter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SKU: 19424
Category: ,

Vink farvel til den umoderne gaslighter, der skal fyldes op – og tænd i stedet lysene, bålet eller haveblussene med en genopladelig elektrisk lighter! Du oplader den med det medfølgende USB-kabel, og du behøver aldrig mere at bekymre dig om, hvor du får fat i lightergas.