CandleHand – You Rock!

(54 customer reviews)
kr. 349,00
Kropssproget er lysende! Dette store og detaljerede stearinlys fra CandleHand viser med tydelige fingerbevægelser præcis, hvor meget rock'n'roll du er. Og selvfølgelig er håndlyset håndlavet, andet skulle da bare mangle! Vælg mellem to forskellige farver. … læs mere her

Er CandleHand - You Rock! på lager?

Annonce
Køb CandleHand - You Rock!

Beskrivelse

Varefakta

  • Vare: CandleHand – You Rock!
  • Pris: Kr. 349
  • Kategori: Hjem & Have – Hverdagsrum – Indretning & Pynt}

CandleHand – You Rock! er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

CandleHand – You Rock! kan være den bedste løsning på den klassiske hvad skal jeg give i gave udfordringen. Hjem & Have – Hverdagsrum – Indretning & Pynt} er kategorien som de fleste ønsker sig noget fra. Coolstuff har altid de fedeste gaveidéer som du ikke lige finder andre steder. CandleHand – You Rock! har automatisk op til 90 dages returret såfremt du måtte fortryde dit køb. Når gaven til fødselsdagen skal findes, så er du faktisk i mål, hvis du køber CandleHand – You Rock!, og så kan du med god samvittghed tage til fejringen. For at skære det ud i pap: CandleHand – You Rock! er mange gange den bedste julegave. Du kan komme ud for, at nogle siger at gadgets er pjat, og det kan være derfor, at nogle, kan være bange for at købe gadgets som gaver. Det er bare ingen grund til at du skal afholde dig fra at gå lidt mod strømmen og købe en gadget som gave, det er meget, meget få, der ikke elsker gadgets og nyder at modtage dem som gaver.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

CandleHand – You Rock! kan du finde i vores kategori Hjem & Have – Hverdagsrum – Indretning & Pynt} fra populære hos webshoppen Coolstuff. For forbrugerne er ret populært, blandt både unge og de lidt ældre. Mange kigger efter tilbud på CandleHand – You Rock!, og ender ret tit hos Coolstuff. Kort og godt, gode gaver giver glade modtagere. Vælger du at give CandleHand – You Rock! og pakker gaven pænt ind, at modtageren bliver glad.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe CandleHand – You Rock! online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, får du nogle bedre betingelser, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har købt dine varer, og du kan finde webshops der giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Når du handler online er du også fri for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

54 reviews for CandleHand – You Rock!

4.2 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “CandleHand – You Rock!”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SKU: 19867
Category: , ,

Kropssproget er lysende! Dette store og detaljerede stearinlys fra CandleHand viser med tydelige fingerbevægelser præcis, hvor meget rock'n'roll du er. Og selvfølgelig er håndlyset håndlavet, andet skulle da bare mangle! Vælg mellem to forskellige farver.